Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Thuisin raamdeco & gordijnen festival voorjaar 2024

Actie

15% korting op raamdeco & gordijnen!!
Van 11-05-2024 t/m 25-05-2024

Twee weken lang, geven wij 15% korting op raamdeco en gordijnen!
 
Heerlijk, die lentezon, of toch niet?
Het zonnetje begint weer lekker te stralen en die binnenkomende zonnestraaltjes kunnen heerlijk zijn, maar soms ook een beetje hinderlijk. Zonlicht in een computerscherm maakt werken toch wat lastiger, meubels kunnen verkleuren en de temperatuur kan binnen snel oplopen. Maar deze soms hinderlijke lichtinval kan prima geregeld worden met raamdeco en dat hoeft echt niet alleen maar functioneel te zijn, want het oog wil natuurlijk ook wat. 

Om het voorjaar op passende wijze te vieren hebben wij bij Thuisin Tisaco Wonen een mooie actie op raamdeco en gordijnen!

Dus bent u op zoek naar raamdeco en/of gordijnen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom. Wij hebben we een ruim assortiment van vouwgordijnen, jaloezieën, shutters en nog veel meer. Voor iedere woonstijl is er een passende oplossing. En veel van deze raamdeco en gordijnen zijn nu met extra voordeel verkrijgbaar!

Actievoorwaarden:

De actieperiode loopt van 11-05-2024 t/m 25-05-2024. Gedurende de actieperiode kunt u profiteren van 15% voordeel op alle raamdecoratie en gordijnen uit de LOOK, SUNWAY en THUISIN collectie. Producten die binnen deze actie vallen, zijn:

  • Gordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Lamellen
  • Horizontale jaloezieën
  • Houten jaloezieën
  • Duette Plissé
  • Vouwgordijnen
  • Paneel gordijnen

Uitzonderingen:
Shutters en insectenwering zijn uitgezonderd van deze actie.
Deze korting is niet van toepassing op de kosten voor het confectioneren, plaatsen en het benodigde bevestigingsmateriaal.
 
Aanvullende voorwaarden:
Voor alle hierboven genoemde aanbiedingen geldt dat de orderbevestiging en een aanbetaling van 15% van het orderbedrag uiterlijk 25-05-2024 bij ons in bezit dient te zijn.
 
Voor aanvullende informatie en advies staan wij altijd voor u klaar, kom gezellig naar de showroom om onder het genot van een kop koffie de juiste vloer uit te kiezen. Maak van tevoren een afspraak, dan weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben.

 

 

Laat u adviseren bij Thuisin Tisaco Nuth

Heeft u een huis gekocht en moet het interieur nodig op de schop? Of kan uw huidige woning een make-over gebruiken? Een andere vloer, nieuwe raamdecoratie, andere kleuren of behang voor uw muren kiezen is ontzettend leuk! Maar soms niet eenvoudig, want er is zo veel aanbod en zoveel leuke producten. Hoe maakt u nu de juiste keuze's en combineert u deze tot een sfeervol thuis waarin kleuren en materialen met elkaar matchen?

Geen probleem! Kom gewoon om tafel zitten met een van onze ervaren stylisten en ontwerp tijdens uw persoonlijke interieuradvies uw nieuwe thuis! Meer weten? Lees verder, of plan direct een afspraak voor personal shopping en/of advies.

 

afspraak maken