Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Vloeren

Vloeren, voor iedere ruimte een passende oplossing!
Door het grote oppervlak van een vloer, heeft deze een sterk bepalende invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Een betonnen vloer geeft de ruimte bijvoorbeeld een stoere industriële uitstraling, een houten vloer geeft de ruimte daarentegen een mooie warme sfeer. Ook de manier van leggen kan veel verschil maken, zo heeft een vloer die in visgraatmotief gelegd wordt een klassieke uitstraling en maken planken een ruimte juist weer wat moderner/stoerder.

Welke vloer past bij mij?

Bij Tisaco kunt u terecht voor een zeer uitgebreid aanbod van vloeren, onze collectie bestaat uit tapijt, PVC-vloeren, vinyl, laminaat en marmoleum. Het kiezen van de juist vloer is door het grote aanbod vaak lastig, want welke vloer past nu het beste bij u en de sfeer die u voor uw interieur wenst?

Bij Tisaco nemen we daarom de tijd voor u. Onder het genot van een kopje koffie gaat een interieurstylist samen met u kijken welke vloer het beste bij u past. Dat doen we door vragen te stellen, welke kleuren en materialen vindt u bijvoorbeeld mooi en welke juist helemaal niet? In welke ruimte moet de vloer gelegd worden? Is de vloer voor een particuliere woning of voor een bedrijfspand? Wat is uw levensstijl? Heeft u bv. kinderen of een drukke baan, dan is een vloer waarop niet direct ieder stofje zichtbaar is, bijvoorbeeld een enorme uitkomst. Voor bedrijfsmatig gebruik is een sterke slijtvaste vloer uiteraard heel belangrijk.

Zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken die bepalend zijn voor het selecteren van de juiste vloer. Door deze allemaal op het gemak met u door te nemen komen wij tot beste resultaat. Uiteraard mag u na het adviesgesprek ook stalen mee naar huis nemen en desgewenst bestellen wij een proefstuk, zodat u a.d.h.v. een groter vloerdeel kunt zien hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Het is namelijk goed mogelijk dat de vloer, die u bij ons in de showroom zo mooi vond, thuis toch niet zo goed tot zijn recht komt als gedacht. Denk bv. aan een ruimte waar veel licht naar binnen komt, een lichte vloer kan in zo‘n ruimte door de reflectie van het zonlicht te licht of te flets overkomen. In zo‘n geval kunt u bijvoorbeeld beter kiezen voor een wat donkerdere vloer of een wat ruwer materiaal.

Onze interieurstylisten weten exact welk effect een bepaalde kleur of materiaal in de ruimte kan geven. En indien nodig komen zij ook bij u op locatie om de situatie te bekijken. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Meetservice en vloeren leggen

Wij streven altijd naar het beste eindresultaat en voordat wij uw bestelling plaatsen komen wij daarom altijd eerst op locatie de situatie beoordelen en de ruimte inmeten. Wij kijken dan ook gelijk of er nog aanpassingen aan de ondervloer gedaan moeten worden. Voor PVC-vloeren is een vlakke ondergrond bijvoorbeeld erg belangrijk en vaak moet de bestaande vloer eerst geëgaliseerd worden om de nieuwe vloerdelen zo optimaal mogelijk te kunnen leggen. Wij geven u advies over alle voorbereidingen die getroffen dienen te worden en uiteraard kunnen wij die werkzaamheden ook voor u uitvoeren. Dat geldt ook voor het leggen van de vloer. Wij hebben vloerenspecialisten in dienst die uw vloer vakkundig kunnen leggen. Wanneer u het liever zelf doet is dat (m.u.v. marmoleum) ook mogelijk.

Kenmerken

Voordat u naar onze showroom komt wilt u misschien alvast wat inspiratie opdoen en wat meer uitzoeken over de specifieke eigenschappen van de verschillende vloeren. Klik hieronder op een van de vloersoorten om de beschrijving te lezen en sfeerbeelden te bekijken.

  • Gietvloeren
  • Laminaat
  • Marmoleum
  • PVC vloeren
  • Vinyl vloeren

Laat u adviseren bij Thuisin Tisaco Nuth

Heeft u een huis gekocht en moet het interieur nodig op de schop? Of kan uw huidige woning een make-over gebruiken? Een andere vloer, nieuwe raamdecoratie, andere kleuren of behang voor uw muren kiezen is ontzettend leuk! Maar soms niet eenvoudig, want er is zo veel aanbod en zoveel leuke producten. Hoe maakt u nu de juiste keuze's en combineert u deze tot een sfeervol thuis waarin kleuren en materialen met elkaar matchen?

Geen probleem! Kom gewoon om tafel zitten met een van onze ervaren stylisten en ontwerp tijdens uw persoonlijke interieuradvies uw nieuwe thuis! Meer weten? Lees verder, of plan direct een afspraak voor personal shopping en/of advies.

 

afspraak maken