Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Verbouwadvies

Gaat u verbouwen? Begin dan bij Tisaco!
Onze specialisten kunnen u helpen bij het maken van een gedegen verbouwplan waarbij met alle belangrijke zaken als bouwtechnische vereisten en wooncomfort rekening gehouden wordt.

Verbouwen is keuzes maken:

  • Wilt u bijvoorbeeld een muur doorbreken maar twijfelt u of dit wel ongestraft kan. Wij adviseren.
  • Vind u het lastig om een ruimte goed in te delen? Wij kunnen u hiermee helpen.
  • Gaat u de uitvoering van de verbouwing zelf doen, of wilt u het toch liever uitbesteden? Onze bouwmensen kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren.
  • Heeft na de verbouwing geen idee hoe je de styling moet aanpakken? Wij maken samen met u een interieurplan.

Een goed verbouwplan begint met een goed gesprek

Kom dus voordat u begint eerst naar Tisaco, tijdens een persoonlijk verbouw adviesgesprek zoomen wij in op uw wensen en eisen en maken samen een plan.

Wat houdt een verbouwadvies in?

Een verbouwadvies bestaat doorgaans uit meerdere gesprekken, waarbij we starten met een inventarisatie/kennismakingsgesprek. Tijdens het inventarisatie/kennismakingsgesprek is er voldoende ruimte om vragen te stellen, u krijgt een vakkundig advies, tips voor het verbouwen/indelen van uw huis en concrete handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Dit gesprek vindt plaats in onze showroom te Nuth, duurt doorgaans een uur, is volledig kosteloos en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.
 
Hebben wij u er tijdens dit eerste gesprek van overtuigd dat wij de juiste partner zijn voor uw verbouwing, dan plannen we hierna vervolggesprekken in waarbij we de diepte ingaan en tekeningen, kostenramingen en materiaalplannen maken.

De afspraak is gratis en vindt plaats in onze showroom te Nuth. Plan uw afspraak heel eenvoudig via deze website.

 

Wilt u liever dat wij bij u aan huis of op de zaak komen?
Ook dat is uiteraard mogelijk. Neem dan telefonisch contact met ons op, dan plannen we samen een geschikte dag en tijd. De kosten voor een advies aan huis bedragen € 150,- incl. btw. Indien u na dit advies, producten bij ons besteld (met een minimale aankoopwaarde van € 1.000,- incl. btw), worden de kosten voor het advies aan huis hierop in mindering gebracht. In dat geval is dus ook het advies aan huis gratis.

 

Laat u adviseren bij Thuisin Tisaco Nuth

Heeft u een huis gekocht en moet het interieur nodig op de schop? Of kan uw huidige woning een make-over gebruiken? Een andere vloer, nieuwe raamdecoratie, andere kleuren of behang voor uw muren kiezen is ontzettend leuk! Maar soms niet eenvoudig, want er is zo veel aanbod en zoveel leuke producten. Hoe maakt u nu de juiste keuze's en combineert u deze tot een sfeervol thuis waarin kleuren en materialen met elkaar matchen?

Geen probleem! Kom gewoon om tafel zitten met een van onze ervaren stylisten en ontwerp tijdens uw persoonlijke interieuradvies uw nieuwe thuis! Meer weten? Lees verder, of plan direct een afspraak voor personal shopping en/of advies.

 

afspraak maken