Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Gordijnen

Gordijnen, the finishing touch! Bij het inrichten van uw woning of bedrijf spreekt uw persoonlijke smaak. Met uw eigen stijl en creativiteit bepaalt u de sfeer waarin u zich thuis voelt. Gordijnen zijn vaak de finishing touch en kunnen zeer bepalend zijn in de ruimte. Kiezen is dan ook vaak niet altijd even gemakkelijk. Onze interieurspecialisten helpen én adviseren u echter graag!

Waarom gordijnen?

Gordijnen bieden privacy, voorkomen lichtinval en kunnen de akoestiek in een ruimte ten goede komen. De sfeer in uw woning of kantoor wordt in belangrijke mate bepaald door de aanwezigheid van gordijnen. Of het nu een klassieke, moderne of rustieke inrichting betreft, samen met u proberen wij het sfeerbeeld te scheppen dat bij uw persoonlijke stijl past. Bij Tisaco Groep Bouwen en Wonen vindt u een zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen.

Stoffen

Stoffen zijn er in effen kleuren of met een dessin. Ook natuurlijke materialen worden vaak gebruikt voor gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan linnen of katoen. De keuze van de stof bepaalt in grote mate het sfeerbeeld. Ook de keuze van de kleur is daarnaast uitermate belangrijk. Vind u het moeilijk om te kiezen? Onze interieurspecialisten helpen u graag om uw visie te vertalen naar de juiste praktijkoplossing.

Bevestiging

Bevestigen van de gordijnen kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan rails, roedes, etc. Vanzelfsprekend helpen wij u graag met het opmeten en plaatsen van uw gordijnen. Wenst u meer informatie? Bezoek onze site of loop vrijblijvend binnen in onze showroom!

Laat u adviseren bij Thuisin Tisaco Nuth

Heeft u een huis gekocht en moet het interieur nodig op de schop? Of kan uw huidige woning een make-over gebruiken? Een andere vloer, nieuwe raamdecoratie, andere kleuren of behang voor uw muren kiezen is ontzettend leuk! Maar soms niet eenvoudig, want er is zo veel aanbod en zoveel leuke producten. Hoe maakt u nu de juiste keuze's en combineert u deze tot een sfeervol thuis waarin kleuren en materialen met elkaar matchen?

Geen probleem! Kom gewoon om tafel zitten met een van onze ervaren stylisten en ontwerp tijdens uw persoonlijke interieuradvies uw nieuwe thuis! Meer weten? Lees verder, of plan direct een afspraak voor personal shopping en/of advies.

 

afspraak maken