Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij Thuisin Tisaco Wonen. Hieronder vind u de actuele berichten. Altijd als eerste het laatste nieuws van ons horen? Volg dan onze socials en word Tisaco member! Onze members horen altijd alles als eerste en profiteren daarnaast van allerlei extra voordelen.

VERHUISD

30-06-2022Wij zijn verhuisd! Ons nieuwe pand is gereed, dus werd het tijd om ons weer op het vertrouwde adres te vestigen.lees meer

Laat u adviseren bij Thuisin Tisaco Nuth

Heeft u een huis gekocht en moet het interieur nodig op de schop? Of kan uw huidige woning een make-over gebruiken? Een andere vloer, nieuwe raamdecoratie, andere kleuren of behang voor uw muren kiezen is ontzettend leuk! Maar soms niet eenvoudig, want er is zo veel aanbod en zoveel leuke producten. Hoe maakt u nu de juiste keuze's en combineert u deze tot een sfeervol thuis waarin kleuren en materialen met elkaar matchen?

Geen probleem! Kom gewoon om tafel zitten met een van onze ervaren stylisten en ontwerp tijdens uw persoonlijke interieuradvies uw nieuwe thuis! Meer weten? Lees verder, of plan direct een afspraak voor personal shopping en/of advies.

 

afspraak maken