Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Interieuradvies

Bent u toe aan nieuw interieur maar weet u niet zo goed hoe u moet beginnen? Schakel dan de hulp van onze interieurstylisten in. Interieur is namelijk hun passie! Zij helpen u graag bij het ontwerpen van een interieurplan dat perfect bij u past.

Een interieur dat bij u past

Wanneer u uw interieur wilt aanpakken ontstaan er veel vragen, uiteenlopend van technische zaken tot het maken van kleurkeuzes. Al die vragen kunnen remmend werken waardoor u minder snel (of helemaal geen) beslissingen neemt. Laat u vooral niet uit het veld slaan, maar kom langs bij Tisaco! Onze interieurstylisten hebben allemaal een gedegen opleiding gevolgd en zijn in het bezit van een flinke dosis ervaring waardoor zij u optimaal kunnen adviseren.

Een goed interieurplan begint met een goed gesprek

De eerste stap voor het interieurplan is het inventariseren van uw wensen en eisen op woongebied. Daarbij kijken we o.a. naar uw levensstijl en gezinssamenstelling, want deze zaken zijn net zoveel van invloed op de materiaalkeuzes als uw persoonlijke smaak. Een interieur moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Bent u bijvoorbeeld veel van huis door een drukke baan? Wat verwacht u dan als u thuiskomt? Een sober ingericht interieur dat eenvoudig schoon te houden is, of een luxe uitgevoerd interieur met rijke stoffen en veel kleur waardoor u helemaal tot rust komt? Heeft u kleine kinderen die graag op de blote voetjes door het huis rennen? Dan is tapijt een perfecte keuze voor uw vloer, maar wanneer u (ook) huisdieren heeft, is PVC wellicht een veel geschiktere oplossing. En zo zijn er nog veel meer zaken waar wij naar kijken als we samen met u een interieurplan ontwerpen.

Uiteraard gaan we ook samen op zoek naar uw smaak, welke kleuren vindt u mooi en welke helemaal niet? Houdt u van de Scandinavische rust en ruimte, modern en strakke lijnen, stoere en industriële invloeden, eclectisch, bohemien of bent u helemaal weg van een romantisch landelijk interieur? Dat zoeken we samen met u uit, daarna visualiseren we met moodboards welke kleuren en materialen daar het beste bij passen. Met 3D schetsen maken we het beeld helemaal compleet en brengen wij uw nieuwe interieurplan tot leven.

Interieuradvies voor kleine en grote projecten

Hoe groot of klein uw interieurproject ook is, onze stylisten staan altijd voor u klaar. Vindt u het bijvoorbeeld heerlijk om uw woning met de wisseling van de seizoenen weer een beetje te restylen, maar ontbreekt het u aan inspiratie? Samen met de hulp van een stylist heeft u zo een nieuwe kleur voor op de wand en bijpassende accessoires uitgezocht. Of wilt u uw woning sneller verkopen? Met de juiste styling kunt u het verschil maken. Of heeft u hele ambitieuze plannen en staat er een flinke verbouwing op de planning? Ook dan kunnen onze stylisten u perfect adviseren.

Wat houdt een interieuradvies in?

Tijdens het persoonlijk interieur advies is er voldoende ruimte om vragen te stellen, u krijgt een vakkundig advies, tips voor het inrichten van uw huis en concrete handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Een persoonlijk interieur advies duurt ongeveer 3 uur, is volledig kosteloos en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.
 
De afspraak is gratis en vindt plaats in onze showroom te Nuth. Plan uw afspraak heel eenvoudig via deze website.
 
Wilt u liever dat wij bij u aan huis of op de zaak komen?
Ook dat is uiteraard mogelijk. Neem dan telefonisch contact met ons op, dan plannen we samen een geschikte dag en tijd. De kosten voor een advies aan huis bedragen € 150,- incl. btw. Indien u na dit advies, producten bij ons besteld (met een minimale aankoopwaarde van € 1.000,- incl. btw), worden de kosten voor het advies aan huis hierop in mindering gebracht. In dat geval is dus ook het advies aan huis gratis.

 

Laat u adviseren bij Thuisin Tisaco Nuth

Heeft u een huis gekocht en moet het interieur nodig op de schop? Of kan uw huidige woning een make-over gebruiken? Een andere vloer, nieuwe raamdecoratie, andere kleuren of behang voor uw muren kiezen is ontzettend leuk! Maar soms niet eenvoudig, want er is zo veel aanbod en zoveel leuke producten. Hoe maakt u nu de juiste keuze's en combineert u deze tot een sfeervol thuis waarin kleuren en materialen met elkaar matchen?

Geen probleem! Kom gewoon om tafel zitten met een van onze ervaren stylisten en ontwerp tijdens uw persoonlijke interieuradvies uw nieuwe thuis! Meer weten? Lees verder, of plan direct een afspraak voor personal shopping en/of advies.

 

afspraak maken